FÖRETAG Företag: Sandvikens Fjällgård AB
  Kontaktperson: Robert Lidström 
  Tel: ej angivet   Mobil: 0046-706940670
  Adress: Sandviken 1
Postnr: 93090 Arjeplog
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Sandvikens Fjällgård AB


Hyra skoter i Sandviken Arjeplog - Skoteruthyrning i hjärtat av Arjeplogs Fjällvärd

Hos oss i Sandviken, i hjärtat av Arjeplogs Fjällvärd, kan Ni hyra snöskoter. Vi ligger vid väg 95 ovanför Polcirkeln, bara 24 km från Norska gränsen. Med andra ord i den mest attraktiva skoterterrängen i högfjällsmiljö. Vi har skotrar av olika modeller för olika ändamål. Vi har nära till både Arjeplog, Vouggatjålme och Jäckvik och det finns mycket skoterleder runtomkring.

Ni kan hyra följande snöskotrar:

Yamaha Venture
Skidoo Expedition
Lynx Forest Fox
Lynx ST 600
Lynx Commander

Vi hyr dessutom ut ca 30 st Skidoo Summit 850! Så det finns skotrar så det räcker åt alla typer av arrangemang. Vi har humana priser på skoteruthyrning så att alla skall kunna uppleva högfjällsmiljön i Arjeplog / Sandviken på det bästa sättet - På skoter!

Vår säsong börjar före jul och pågår långt in i Maj månad.

Från Sandviken och Arjeplog går det milsvid med skoterleder så det finns mycket att utforska. Vi har absolut en av dom bästa förutsättningarna för skoteräventyren med få begränsningar.

Förutom skoteruthyrning så kan man även hyra stuga eller ställa sin husvagn här på Sandvikens Fjällgård. Bastu finns att hyra. Butik med reception och försäljning av livsmedel finns också på plats.

Välkommen att hyra snöskoter av oss! För mer info, gå in på vår hemsida ( Länk finns till höger i kontaktinformationen )