FÖRETAG Företag: Samelandsresor AB
  Kontaktperson: Roger Rimpi 
  Tel: 0971-10606   Mobil: 070-2110606
  Adress: Klockarvägen 1
Postnr: 96232 Jokkmokk
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Samelandsresor AB

Skoteruthyrning Jokkmokk - Norrbotten - Samelandsresor AB

Hos oss kan Du hyra skoter! Vi bedriver skoteruthyrning i Jokkmokk med omnejd samt anordnar skotersafari och event. Oavsett om Du endast är ute efter att köra skoter själv eller vill hänga med på skotersafari med eller utan övernattning så löser vi det. Vi har snöskotrar för alla behov till uthyrning. Oavsett om du behöver hyra en riktig arbetshäst som tar sig fram överallt eller en riktig sportskoter för extrem körning.

Vi ingår i Snowmobile rental som är Sveriges största skoteruthyrare med uthyrning på flera platser i Sverige. Vi har alla typer av snöskotrar till uthyrning så det finns alltid något som passar.

Vi har de senaste skotrarna och alla typer av tillberhör så som kälkar , skoterkläder, motorisborrar för fisketuren etc.

När det gäller skotersafari så är våra skoterguider är mycket fjällvana och välutbildade, det gör er skotertur säker. Genomgång av skotertur och utrustning. Utprovning av skoterkläder som overall, skor, hjälm samt en skoterinstruktion

Våra erfarna guider kommer att finnas med under hela vistelsen som garanter för en hög kvalitet i kombination med avkoppling och upplevelse.

Gå in på vår hemsida för ännu mer info, bilder och priser.

Välkomna!