FÖRETAG Företag: Bruksvallarnas Skoteruthyrning
  Kontaktperson: Stefan 
  Tel: 070-2298407   Mobil: 070-2298407
  Adress: Vallarvägen 132
Postnr: 84097 Bruksvallarna
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Bruksvallarnas Skoteruthyrning


Skoteruthyrning Funäsdalen & Ramundberget - Bruksvallarnas skoteruthyrning

Välkommen till vackra Bruksvallarna och Funäsdalen. Här är det en dröm att köra snöskoter. Vi driver skoteruthyrning i området Funäsdalen samt Ramundberget. Vi har från och med säsongen 2016 skoteruthyrning i både Funäsdalen ( Eriksgården ) och Bruksvallarna ( vid macken ). Hämtning och lämning kan ske på båda ställen. Vi har både skoteruthyrning av enstaka skotrar om Du vill hyra skoter och köra själv eller för Er som vill åka på guidad skotersafari.

Vi har ett av världens bästa ledsystem i Funäsdalen med 610 km pistade breda leder. Moderna nya snöskotrar från Lynx står till förfogande och redo att användas. Vi uppdaterar regelbundet våra skotrar och byter ofta ut dessa varje säsong.

För Er som är sugen på att köra skotersafari så har vi flera olika turer. Våra endagars turer exempelvis för Er som vill känna den extra tryggheten med en guide eller bara vill hitta de bästa ställena att köra på. Vi har även flerdagars turer med logi och mat, vedeldad bastu och spännande varierande åkning. Även fiskesafari anordnas. Kort och kort, vi ordnar Ert arrangemang och vistelse här på Era önskemål.

Skotrar för uthyrning:

Lynx Boondocker 600 -18
Lynx xterrain 600 -19
Lynx xtrim 900 19-20
xterrain/Boondocker 850 -19
Skidoo summit -20

För hyrpriser på våra snöskotrar och skoteruthyrning klicka in på vår hemsida här uppe till höger eller titta in på vår facebooksida.

Välkommen!