FÖRETAG Företag: South Lapland Snowmobile
  Kontaktperson: Niklas Larsson 
  Tel: 0702970129   Mobil: ej angivet
  Adress: Mor Britas väg 100
Postnr: 91088 Marsfjäll
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

South Lapland SnowmobileVälkommen till Saxnäs - ett riktigt snöskoterparadis!

Vi erbjuder södra Lapplands bredaste utbud av hyrskotrar - allt från lugnt och stilla till det allra häftigaste! Vi är diplomerade snöskoteruthyrare och med våra 25 års erfarenhet inom snöskoter kan du känna dig trygg.

Vi har vår bas i Saxnäs men levererar hyrskotrar till hela Kultsjödalen (Stalon - Saxnäs - Klimpfjäll med omnejd). I vårt utbud av hyrskotrar hittar du allt ifrån grymma mountainmaskiner för lek i lössnö till riktigt trevliga touringmaskiner som erbjuder bra komfort för den som vill ta sig fram smidigt såväl på leden som bredvid.

Vi ordnar guidning och upplevelser för stora och små sällskap. Hos oss kan du även hyra pulka, kälke, släpvagn och utrustning i form av kläder, skor, handskar etc. Hjälm och glasögon ingår alltid i hyran!

Vi driver en auktoriserad Arctic Cat-verkstad där vi utför service och reparationer på alla typer av småmaskiner och i vår butik hittar du alltifrån reservdelar, tändstift, drivremmar och olja till personlig utrustning och fritidsutrustning.

Du kan även boka boende i vår stugby Mikabacken där du bor i egen fullt utrustad stuga med en oslagbar utsikt över Kultsjön och de mäktiga Marsfjällen.

Kontakta oss för mer information eller läs mer på någon av våra två hemsidor:
www.southlaplandsnowmobile.com  (skoteruthyrning)
www.mimek.se (verkstad och stugor)

South Lapland Snowmobile ingår i Snowmobile Rental som är Sveriges största sammanslutning av skoteruthyrare med uthyrare över hela norra Sverige.

Följ oss på Instagram! @southlaplandsnowmobile