FÖRETAG Företag: Arctic Safaris / Fjällguiden
  Kontaktperson: Maths Johansson 
  Tel: 0980-150 00   Mobil: 070-6288378
  Adress: Arent Grapegatan 27
Postnr: 98132 Kiruna
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Arctic Safaris / Fjällguiden

Skoteruthyrning Kiruna - Norrbotten - Arctic Safaris / Fjällguiden

Vi bedriver skoteruthyrning i Kiruna. Förutom i Kiruna kan Ni även hyra skoter av oss i Nikkaluokta , Abisko , Björkliden och Riksgränsen. Vi anordnar även skotersafari och Event.

Oavsett om Du endast är ute efter att hyra skoter själv eller vill hänga med på skotersafari med eller utan övernattning så löser vi det.

Vi ingår i Snowmobile rental som är Sveriges största skoteruthyrare med skoteruthyrning på flera platser i Sverige. Vi har alla typer av snöskotrar till uthyrning så det finns alltid något som passar.

Vår moderna skoteruthyrning har snöskotrar av senaste modell och alla typer av tillbehör så som kälkar , skoterkläder, motorisborrar för fisketuren etc.

När det gäller skotersafari så är våra skoterguider mycket fjällvana och välutbildade, det gör Er skotertur säker. Genomgång av skotertur och utrustning. Utprovning av skoterkläder som dunjacka, dun byxa, skor, hjälm samt en skoterinstruktion.

Våra erfarna guider kommer att finnas med under hela vistelsen som garanter för en hög kvalitet i kombination med avkoppling och upplevelse. Vi har vårat kontor strax utanför Kiruna.

Gå in på vår hemsida för ännu mer info, bilder och priser. Välkomna!