FÖRETAG Företag: Moreys Äventyr & Konferens
  Kontaktperson: Ingmar 
  Tel: 0702554131   Mobil: 0702554131
  Adress: Svartnäs 108
Postnr: 79023 Svärdsjö
  Visa var
Hemsida: Länk till hemsida
Länk till facebook sida
Skicka email till annonsören
Tipsa en vän!
 Skriv ut
  Uppdatera annons

Moreys Äventyr & Konferens


Skotersafari - Snöskotersafari Falun och Gävle - 2 timmar från Uppsala

Skotersafari 2 timmar från Uppsala! Vi på Moreys Äventyr välkomnar er på skotersafari. Vi är belägna i Svärdsjö som ligger 45 minuter från både Falun samt Gävle. Även nära Sandviken, Bjursås, Tällberg etc. Hit är du välkommen om du vill åka på guidad snöskotersafari i härlig natur och på fina leder. Vi har ett stort urval skotrar från både Yamaha, Lynx och Polaris så det finns något som passar alla. När du åker med på skotersafari med guide behöver du ej ha skoterkort utan kan åka med ändå.

Om du inte har möjlighet att ta dig till oss så kan vi gärna komma till er istället. Vi har ett stort skotersläp som vi använder oss av då vi kör skotersafari och skoterturer på annan ort. Vi anordnar även andra aktiviteter så som fyrhjulingsafari , stora och små Event, Kickoff, Konferenser etc. Vi har många företag som kommer från Uppsala och Stockholm då det går fort att ta sig hit från storstan. Så passa på och att ta med era medarbetar på ett riktigt roligt äventyr.

Vi skräddarsyr självklart våra skotersafaris , skoteruthyrning och skoterturer för er. Vi kör både halvdag, heldag eller annat efter överenskommelse.

Varmt välkommen till oss!